Nyhedsbrev

Skriv din mail for at modtage vores nyhedsbrev

Tilmeld

FORPREMIERE PÅ BLUEFIRE SELVBETJENINGSKIOSK | EUROCIS 2018

I dag præsenterer vi en forpremiere på vores Bluefire Selvbetjeningskiosk. Bluefire kiosken bliver officielt præsenteret på EuroCis 2018 (27. februar – 1. marts).


Mød vores Bluefire Selvbetjeningskiosk

Udforsk Bluefire, en interaktiv selvbetjeningskiosk, der er stærk i sin enkelhed. Basis konfigurationen kan nemt tilpasses til funktionaliteten i ethvert markedskoncept. Gennem brug af smart hardware og software komponenter kan du tilbyde dine kunder en unik brugeroplevelse. Det innovative design passer ind i enhver omnichannel organisation og er den perfekte løsning til selvbetjening.

Den modulære opbygning tilbyder den rigtige konfiguration for dine kontaktflader til kunderne, uanset om selvbetjeningskiosken bliver brugt til digital reception, bestilling i restauranter, modtagelse på hospitaler eller betalingsterminal i et supermarked. Funktionaliteten bliver tilpasset dine kunders behov. Vi udvikler i samarbejde de bedste løsninger for at forbedre kundeflow, kundeloyalitet, service og brugeroplevelser.


Bluefire tilbyder: 

  • Unikt design
  • Optimal ergonomi
  • Konfigurerbar hardware
  • Ubegrænset antal betjeningsmuligheder
  • Software integration
  • Remote service og nem vedligeholdelse

EuroCis, besøg os på stand 10B11

I dag er omdrejningspunktet kundeoplevelser og selvbetjening. På EuroCis præsenterer vi Bluefire Selvbetjeningskiosken i forskellige konfigurationer sammen med forskellige hard -og software opsætninger tilpasset brugerens behov. Vi er glade for at kunne demonstrere hvordan de forskellige opsætninger kan forbedre Jeres interaktion med kunderne. Tænk på funktioner som registrering, transaktioner, information, inspiration og kunderelationer.

Derudover præsenterer vi vores Product Vending Machine. En fuldautomatisk dispenser til tobaksprodukter, som er fuldt integrerbar med dine eksisterende kassesluser og lagerstyringssystem. Dine kunder vælger deres foretrukne tobaksprodukt på en overskuelig touchscreen, og produktet bliver ført frem til kundebåndet, så det er klart til at blive scannet af ekspedienten. Hurtigt, enkelt og nemt.
Vores Product Vending Machine overholder alle de nye regler omkring display af tobaksprodukter. Supermarkederne bliver de første som skal opfylde de nye regler (pr. 1. januar 2020). Andre brancher som restauranter og benzinstationer skal efterfølgende opfylde reglerne (pr 1. januar 2022).
På Euroshop 2017 præsenterede vi med success vores nye checkout ONE. Checkout ONE bliver nu præsenteret interaktivt via vores Bluefire Kiosk.

Besøg vores stand 10B11
Go to: http://www.panostonkiosk.dk/dk
Ga naar: EuroCis 2018RED DOT DESIGN AWARD TIL BLUEFIRE KIOSK

Vores Bluefire selvbetjeningsterminal er blevet tildelt den prestigefyldte Red Dot Product Design Award 2018. Designprisen tildeles produkter, der kombinerer exceptionelt design med den bedste funktionalitet og ydeevne. Vi er meget stolte over at modtage dette internationalt anerkendte kvalitetsstempel.
Læs mere

FORPREMIERE PÅ BLUEFIRE SELVBETJENINGSKIOSK | EUROCIS 2018

I dag præsenterer vi en forpremiere på vores Bluefire Selvbetjeningskiosk. Bluefire kiosken bliver officielt præsenteret på EuroCis 2018 (27. februar – 1. marts).
Læs mere

SELVSCANNING MED SKAN RETAIL

Skan Retail har udviklet et helt nyt selvscanningsmodul. Den hollandske supermarkedskæde Deen har allerede taget de første produkter i brug i sin nyeste filial i byen Zaandam. Detailhandlere og forbrugere efterspørger hele tiden flere muligheder for selvbetjening. Derfor har Skan Retail udviklet et helt nyt koncept.
Læs mere

NYHEDER FRA SKAN RETAIL

I januar 2014 startede vi vores egen division i Skandinavien under navnet Skan Retail. Skan Retail ejes 100 % af Pan Oston og tilbyder de samme kvalitetsprodukter som Pan Oston, også på de samme betingelser.
Læs mere

BETONLOOK GIVER DIN BUTIK EN NATURLIG UDSTRÅLING.

Innovation er et nøgleord for Pan Oston. Vores udviklings- og forskningsafdeling er altid beskæftiget med udvikling af nye produkter bortset fra kontinuerlig forbedring af vores eksisterende produkter. For denne afdeling er det en udfordring at omsætte kundernes ønsker og idéer kreativt og "out of the box" til et konkret design.  I denne kreative proces spiller også nutidens trends en central rolle. 
Læs mere

MÅ JEG LIGE PRÆSENTERE MIG?

Det glæder mig at jeg må præsentere mig selv for dig. Mit navn er Ben Bosch og den 1. december 2015 er tiltrådt stillingen som account manager hos Pan Oston. Jeg er 33 år og bor i Apeldoorn, Holland.
Læs mere

Arkiv

Nyhedsbrev

Skriv din mail for at modtage vores nyhedsbrev

Tilmeld