x

Administrer din besøgende på en intuitiv måde

hurtig, enkel og let med SLIM Access

Mere info

LØSNINGER

Skan Retail designer, producerer og installerer kasse-, selvbetjenings- og kioskløsninger, der sømløst passer ind i butikens formel. Ud over de mange skræddersyede løsninger har Skan Retail tre produktfamilier, hver med deres egne unikke egenskaber, der hjælper dig med at optimere hver kundeinteraktion.

One Blue Fire Element Essence SKRÆDDESYEDE

One kassendiske familie

ONE Family er en alsidig kasselinje, der består af en Checkout, SCO og Cradle Wall, der er udviklet i henhold til de nyeste trends. På grund af det lige vinklede design og brugen af trendy materialer kan ONE's Retail-løsninger problemfrit integreres i den moderne butiksformel. 

VIS PROJEKTER UDFORSK

Blue Fire Kiosker

De ekstremt fleksible BLUE FIREs forenkler selvbetjening. Det unikke design sikrer interaktion på en hurtig og intuitiv måde, der gør næsten alle besøgende til en selvstændig forbruger.

VIS PROJEKTER UDFORSK

Element kassendiske familie

Med mere end 10 års udvikling er Element serien pålidelig i alle tænkelige detailsituationer. Element udmærker sig i mange situationer og koncepter, f.eks.: et supermarked, nonfood butik, Cash & Carry, havecenter eller DIY butik.

VIS PROJEKTER UDFORSK

Essence SCO

ESSENCE er den mest fleksible løsning til selvbetjening på markedet. Fra supermarkedet til modebutikker er denne alt-i-én-løsning ideel til selvscanning, selv-checkout, digital display og kundeinteraktion.

udforsk

SLIM detailløsninger

SLIM er den mest komplette familie linje til opsætning af din kassezone. Takket være dets modulopbyggede design, der er baseret på mange års erfaring og udvikling, imødekommer de forskellige checkout-, selvscannings- og selvbetjeningsløsninger problemfrit alle forhandlers behov.

UDFORSK

SKRÆDDESYEDE

Af forskellige grunde kan en standardløsning måske ikke løse dit projekt. En skræddersyet løsning, giver løsningen på dette problem. Skan Retail kan udvikle din specifikke løsning fra start til slut, med den samme effektive proces, som vores standardprodukter er skabt. På grund af mange års erfaring ved vi, hvordan vi støtter dig på et tidligt stadie i udviklingen af kassediske, selvbetjening og interaktive kiosk-løsninger. Og med vores interne design, ingeniører, produktion og installation holder vi kommunikationsvejene korte, for at sikre, at ændringer sker hurtigt, og ressourcerne bruges effektivt.

VIS PROJEKTERUDFORSK

FORBLIV INSPIRERET

Hold dig opdateret med de seneste udviklinger i kassediske, selvbetjening og interaktive kiosker, ved at følge Skan Retail.
Følg os

KONTAKT OS

Ønsker du at vide mere om vores kassediske, selvbetjeningsløsninger eller interaktive kiosker? Kontakt os venligst ved hjælp af nedenstående formular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
v
 
SENDE