x

Administrer din besøgende på en intuitiv måde

hurtig, enkel og let med SLIM Access

Mere info

Skræddersyet

Et stigende fokus på erfaring og målgruppespecifikke krav skaber krav om, at en skræddersyet løsning integreres i vores kunders butiks-, restaurant- eller servicekoncept. Skan Retails på at hjælpe dig på dette område. Takket være mange års erfaring har vores professionelle designere og ingeniører den knowhow, der skal til for at gøre hver en idé, til et passende og funktionelt design.

Fordelene ved skræddersyet

Good design is thorough, down to the last detail.**Dieter Rams

Smart Design

Smart og modulær teknik er vores styrke. Ved optimalt at bruge de tilgængelige materialer, med et skarpt øje på omkostningerne, kan Skan Retail udvikle fleksible moduler. Alle kundeønsker er opgaver, der skal regnskabsføres for at skabe et funktionelt design, der fuldt ud passer til butikens formel. Derudover ved vores prisvindende designafdeling bedre end nogen anden, hvordan funktion og moderne design går sammen, hvilket resulterer i et fantastisk resultat.

Den perfekte balance

Fra design til installation styrer Skan Retail hele processen, fra vores moderne produktion i Raalte (NL). Vores fagfolk har mange års erfaring i fremstilling af kassediske, selvbetjeningsløsninger og interaktive kiosker, af metal. Derudover har vi omhyggeligt udvalgte partnere i Europa, som er uddannet internt af vores hovedselskab SkanRetail. Dette giver os mulighed for at sikre, at kvaliteten af vores løsninger, er på det højest mulige niveau.

TIL ALLE MARKEDER

Hvert marked har sit eget fokus og forskellige krav, f.eks. ser vi, at detailkunderne ofte fokuserer på forskellige forbrugere og deres vaner, mens i Quick-Serve restauranter handler det om unik og genkendelig branding, kombineret med den enkle måde at bestille. I årenes løb har Skan Retail mestret kvaliteterne til at skræddersy til bestemte markeder. Udover detail-sektoren, hvor vi har været aktive i over 50 år, har vi også leveret stærke koncepter inden for sundhedssektoren med fokus på service og brugervenlighed, og spil & væddemål, hvor karakteristisk branding gør forskellen.

Medlemmer af familien

Marks & Spencer

Hos Marks & Spencer kommer kvalitet først. Og derfor er Skan Retail stolt over, at vi i mange år har været en fast leverandør til denne britiske fødevare- og nonfood forhandler. Udover at levere kassediske, selvscanningsløsninger og impulsmoduler, er specielle diske designet, til at passe ind i delikatessen, hos M&S i Birmingham.

lad os tale

Tipico VÆDDEMÅLS TERMINAL

Pan Oston har allerede produceret mere end 5000 væddemålsterminaler til Tipico, i Tyskland. Den interaktive kiosk, der er designet udelukkende til Tipico, er tilgængelig i flere designs og er fuldt udviklet af vores egen designafdeling.

lad os tale

Plus Briljant

For Plus har Pan Oston været i stand til at udvikle en komplet serien til den nyeste strategi fra den hollandske supermarkedskoncern. Et moderne udseende, der er klar til fremtiden, der omfatter en kassediske, selvscanningsløsning (SCO) og scannervæg blev oprettet under navnet ’Plus Briljant’.

lad os tale

'Scandinavisk design'

Skan Retail har udviklet en kassedisk for det svenske statsejede selskab Systembolaget. Da detailhandleren har mere end 100 ekspeditioner i timen, skal designet passe til et hurtigt og godt kundeflow. Desuden skulle de forskellige nationale regulativer tages i betragtning, for at skabe den ideelle opsætning for denne vin-/spiritushandel.

lad os tale
0%

    Overbevis dig selv

    AD Delhaize
    Spar
    HEMA