x

Administrer din besøgende på en intuitiv måde

hurtig, enkel og let med SLIM Access

Mere info

SLIM

SLIM-familien er den mest komplette løsning til opsætning af din checkout zone. Takket være det modulopbyggede design, der er baseret på mange års erfaring og udvikling, imødekommer de forskellige checkout-, selvscannings- og selvbetjeningsløsninger problemfrit alle forhandlers behov. Uanset om det drejer sig om betalingsområde i dit supermarked, en lille bybutik eller opsætning af layoutet til en komplet front-end, vil SLIM gøre det muligt.

Funktionelt & Stilfuldt

MODULÆR & FLEKSIBEL

Mulighederne med SLIM er tæt på uendelige, takket være det modulopbyggede design af løsningerne i hele familiens linje. Dette giver fleksibiliteten til problemfrit at integrere de forskellige løsninger i din front-end. Ved at vælge den rigtige møbelmiks, er det muligt at imødekomme behovene til enhver kundetype eller butikskoncept. Dette gør familielinjen ideel til integration i forskellige markedssegmenter, herunder supermarkeder, non-food butikker, havecentre og byggemarkeder. Fra traditionel checkout til selvscanning og selvbetjening, kan SLIM-familien tage enhver udfordring op.

SMART HARDWARE INTEGRATION

Undgå problematisk hardwareintegration ved at vælge SLIM. Som en hardware uafhængig løsning, er der taget højde for den mest almindelige hardware, inklusive PC'er, scannere, betalingskort-terminaler og kvitteringsprintere på markedet under designprocessen. Derudover kan nye løsninger anvendes fleksibelt takket være den modulopbyggede konstruktion, hvilket gør det lettere at tilpasse til fremtidig hardware.

FULDT TILPASSELIG

På grund af den stigende efterspørgsel efter brand-oplevelse i detailbranchen, fortjener dit checkout område mere opmærksomhed end nogensinde før. Ud over et godt udseende, fører en løsning, der perfekt passer til dit koncept og virksomhedsidentitet, til en bedre shopping-oplevelse. For at imødekomme dette, er SLIMs modulopbygning klar til forskellige tilpasningsmuligheder. Ved hjælp af forskellige former, farver og materiale, kan SLIM tilpasses, så den passer til det udseende og det, du ønsker, så du kan skabe dit unikke checkout område.

FREMTIDSSIKRET

SLIM er udviklet til at tilbyde en løsning til ethvert detailmiljø. Det komplette spektrum af front-end møbler, giver dig maksimal frihed til at arrangere din butik, efter dine og dine kunders ønsker. Derudover er de modulære komponenter konstrueret på en sådan måde, at den fremtidige udvikling af SLIM, såsom IOT-teknologier, kan anvendes gnidningsfrit og hurtigt. Dette gør det muligt at udvide eller tilpasse din front-end, når du vil.

Medlemmer af familien

SLIM SCO

Giv dine selvforsynende kunder deres foretrukne betalingsmuligheder ved at kombinere en eller flere SCO'er i en "selvscanningszone". På trods af sin størrelse, kan den samme hardware, der er integreret i en standard checkout, findes i denne kompakte selvscanningsløsning. Dette betyder, at du ikke behøver at kompensere for ydelsen, samtidig med, at du sørger for, at din front-end forbliver fleksibel.

Mere information

SLIM Express SCO

Gå efter et minimalt fodaftryk uden at gå på kompromis med funktionalitet. SLIM Express SCO er det ideelle selvscannings møbel til butikker med et mindre butiksareal, såsom bybutikker, boghandlere eller specialbutikker. På grund af SLIM Core-integration af uafhængige hardwarekomponenter i detailklasse, såsom scannere, kvitteringsprintere og betalingskort-terminaler, gjort let. Hvilket betyder, at du kan tilpasse selvbetjeningsenhederne til at passe til dine og dine kunders behov.

Mere information

SLIM Express

SLIM Express er en god tilføjelse til servicemiljøet i din butik. Takket være dets lille fodaftryk og genkendelige berøringspunkter, er det den ideelle måde at tilbyde dine kunder et selvbetjeningsordre-, forudbestilling-, billetning- eller informations-sted. Derudover konverteres EXPRESS let til en SCO ved at tilføje en modulær platform. Dette giver en hurtig og fleksibel tilpasning af din front-end til dine kunders behov.

Mere information

SLIM SCANNERVÆG

Scan-as-you-shop er blevet mere og mere populært i de senere år. For at gøre det muligt for dine kunder at handle med en håndscanner, tilbydes SLIM Cradle Wall også som en del af den fleksible SLIM-familie. Ved denne distributionsvæg kan kunder hente eller aflevere en håndscanner for at scanne alle produkter, mens de handler, hvorefter de hurtigt og nemt kan betale på en SCO eller Express SCO.

Mere information

SLIM Merge

Forøg din kundestrøm på en intuitiv måde med denne unikke kombination af traditionel checkout og SCO. Det smarte design af SLIM MERGE gør det muligt for én medarbejder at påtage sig både styring og drift af traditionel checkout og selvbetjeningsenhederne. Dette gør det til den mest effektive måde at adskille din kundestrøm, med et minimalt fodaftryk og frigøre gulvplads, der kan bruges til visning af produkter.

Mere information

SLIM Checkout

Giv din front-end et ensartet udseende, der problemfrit forbinder med dine kunders kunderejse med SLIM Checkout. Som en del af SLIM-familien er Checkout et alsidigt bæltekasseapparat, der er meget alsidigt. Det modulære design giver fleksibiliteten til at justere kassemøblerne, så de passer til det ønskede udseende. Mens genkendelige berøringspunkter såsom vores Core og Smart LED forbedrer kundeflow og oplevelse. Ved design af SLIM Checkout blev der også taget højde for fleksibel integration af hardware. Dette gør det ikke kun muligt at bygge ind uafhængig hardware, men det gør det også lettere at anvende ny teknologi. Kort sagt er SLIM Checkout en alsidig og fremtidssikker løsning, der imødekommer enhver forhandlers behov.

Mere information

SLIM Access

SLIM Access hjælper dig med at garantere det maksimale antal besøgende i din bygning. Det fleksible design sikrer, at produktet kan implementeres i butikker, barer, sport kantiner, biblioteker, toiletrum eller andre offentlige rum. Ved hjælp af dette adgangssystem sørger du for, at covid-19-retningslinjerne håndhæves, og at bøder eller tvangslukninger forhindres.

Mere information
0%