x

Administrer din besøgende på en intuitiv måde

hurtig, enkel og let med SLIM Access

Mere info

One familie

ONE Family er en alsidig kasselinje, der består af en Checkout, SCO og Cradle Wall, der er udviklet i henhold til de nyeste trends. På grund af det lige vinklede design og brugen af trendy materialer kan ONE's Retail-løsninger problemfrit integreres i den moderne butiksformel.

Funktionelt & Stilfuldt

Refreshing and full of options

ERGONOMISK DESIGN

Under udviklingen af ONE har alle aspekter af ergonomi haft høj prioritet. Mange års erfaring indenfor udvikling, viden om teknologi og materialer, gør det muligt for Skan Retail at udføre ergonomiske kontroller, når vi designer og installerer hardwarekomponenter, i henhold til lokale retningslinjer. ONE er blevet fuldt udviklet baseret på den tyske Geprüfte Sicherheit (GS). Stående eller siddende, på en ergonomisk måde, mens du arbejder ved kasselinien, er muligt med ONE serien, både på grund af det rummelige design og det faktum, at hardware og software kan installeres smart og modulært.

FULD AF MULIGHEDER

ONE serien har alle mulige til at opbygge en hel check-out zone efter dine behov. Med alt fra kassediske til selvbetjeningsløsninger, giver de mange muligheder, en løsning til hver en kunde.

OVERENSSTEMMELSE MED TRENDEN

ONE serien er udviklet i henhold til de nyeste trends og er en stærk konkurrent, i alle segmenter. Med sine lige linjer og brugen af naturlige materialer, som stål og træ, har den ONE et moderne industrielt udseende, der er i overensstemmelse med den nuværende udvikling, når det gælder butikskoncepter.

Medlemmer af familien

One Kassendisken

ONE er en serie af alsidige kassediske, specielt udviklet til det tyske marked. Disse moderne moduler blev skabt ved at se på trends, kombineret med hensyn til de tyske GS-regler. Det lange varebælte gør modulerne ideelle til kunder, der fylder deres vogne med mange produkter, mens båndet på bagsiden, der kan monteres med valgfri ruller, hjælper med at skabe et hurtigt kundeflow, og resulterer i en smidig betalingsproces, der holder køerne så korte som muligt. Derudover ved ONE serien, hvordan man integrerer næsten alt hardware, så det passer perfekt til dit butikskoncept.

lad os tale

One SCO

Selvbetjening er en voksende måde at handle på i hele Europa. Svaret herpå er ONE SCO. På trods af sin lille størrelse, er disse moderne moduler, der fokuserer på selvscanning, fleksible nok til at integrere al mulig hardware, såsom en touchskærm, printer, NFC, en betalingskort-terminal og endda et kontanthåndteringssystem.

lad os tale

One Cradle wall

For at gøre det muligt for dine kunder at handle med en håndscanner, fuldender ONE Scannervæg den robuste og moderne ONE serie. Kunder kan hente, eller levere, en håndskanner til denne scannervæg for at scanne deres produkter, mens de handler, hvorefter ONE SCO kan bruges til en hurtig og nem betalingproces.

lad os tale
0%

    Overbevis dig selv

    Edeka
    AD Delhaize
    Edeka Endt