x

Administrer din besøgende på en intuitiv måde

hurtig, enkel og let med SLIM Access

Mere info

Essence

Den meget brugerdefinerbare ESSENCE er udviklet til at give oplevelsen af den interaktive kundeproces, på den bedst mulige intuitive måde. Med et modul- og komponentbaseret design, der kan skræddersys til at passe til din kundes behov, passer ESSENCE ind i ethvert butiksdesign. Og gør det samtidig til den mest fleksible selvbetjeningsløsning på markedet, klar til selvbetjening, ind- og udcheckning, registrering og mange andre muligheder.

Funktionelt & Stilfuldt

Essensen af selvbetjening

HARDWARE OG SOFTWARE UAFHÆNGIG

For at fremtidssikre opsætningen, konfigurerer du ofte din hardware tilpasset dine softwarekrav. Og det er netop sådan, vi har designet ESSENCE. For at sikre, at ESSENCE kan holde trit med de høje krav til specifikke kundeløsninger, har vi udviklet serien til at arbejde med de almindelige detailkrav til hardware og software, markedet efterspørger. Dette gør denne lille alt-i-enhed fleksibel i dit valg af hardware og software. Og giver dig fuld kontrol til at konfigurere en unik løsning til dig og din kundes behov.

KOMPONENT BASERET

ESSENCE's komponentbaserede design gør det nemt og omkostningseffektivt at udveksle hardware. Vores ESSENCE er opdelt i flere moduler for at give nem adgang til alle hovedkomponenter. Fordelen med dette er, at du kan reparere eller opgradere enkelt komponenter, uden at skulle udskifte anden hardware.

SUPPORT MØBEL

Tilføj et support modul til ESSENCE og udnyt dens fleksibilitet maksimalt. Udover vores standardmontering som bordmodel eller vægmodel, kan du vælge fra vores standardsortiment af tilbehør som en piedestal, sidehylder eller fronthylder, for at tilpasse ESSENCE til at passe til dine kunders behov. Eller samarbejd med vores erfarne team for at skabe skræddersyede support moduler, der er unikke til din butik.

SKRÆDDERSYET TIL DIN BUTIK OG DIT BRAND

På grund af den stigende efterspørgsel efter brand oplevelse fra kunder i et handelsmiljø, fortjener din udchecknings-zone mere opmærksomhed end nogensinde før. Derfor er ESSENCE designet til at være fuldt brugerdefinerbar, hvilket giver dig mulighed for at skabe en unik løsning til din butik og brand. Vores egen produktion kan overfladebehandle din løsning i enhver tænkelig farve. Takket være dens modulære dele er ESSENCE desuden yderst velegnet til påføring af sublimering eller indpakning, til et mere personligt og eksklusivt look.

Medlemmer af familien

ESSENCE SCO

ESSENCE SCO er den kernen i vores fleksible løsninger til selvbetjening. Integrer den på din eksisterende disk, eller brug den som vægmonteret for maksimal pladsbesparelse. Alt-i-én-opsætningen kan bruges som et betalingssted eller en selvbetjeningsløsning i dagligvarebutikker, supermarkeder, på tankstationer osv.

lad os tale

ESSENCE BASKET SCO

En væsentlig totalløsning for kurve shoppere, der ønsker selvbetjening på en smidig måde. ESSENCE er fastgjort til en piedestal for den rigtige ergonomi. Dens sidehylder kan indstilles i højden og er klar til brug, til forskellige kurvestørrelser.

lad os tale

ESSENCE EXPRESS SCO

Skab en optimal kundestrøm til dine convenient butikker ved hjælp af vores ESSENCE Express SCO. Designet til at passe i mindre butikker som kioske, tankstationer eller boghandlere, er denne, den ideelle kombination for reklame og shopping. Brug den store Full HD touchskærm til at vise vigtige oplysninger eller til reklame for at tiltrække dine kunder. Og nyd forudbestilling, mersalg og betaling, ved at tilføje de rigtige hardwareindstillinger.

lad os tale

ESSENCE KIOSKE

ESSENCE Kiosk er en ideel løsning til restauranter med selvbetjening. Den gør det muligt at integrere forudbestillings-, mersalg og betalingsmuligheder, i en kundevenlig løsning. Det er en perfekt metode til at fremskynde dine interaktive kundeprocesser, på en intuitiv måde. Ved at kombinere de rigtige hardware- og softwarekomponenter, kan du tilbyde dine kunder en unik oplevelse, når de bestiller.

lad os tale

ESSENCE WALL-MOUNTED KIOSK

En vægmonteret ESSENCE er en alsidig mulighed for selvbetjening. Ved at bygge den ind i din væg, bliver den fuldt integreret, i dit butiksmiljø. Brug den som betalingsterminal, informationssted eller som digital skiltning. Det gør den til en fantastisk løsning, når du har brug for at spare plads, og samtidig tilbyde fuld funktionalitet til din butik.

lad os tale
0%