x

Administrer din besøgende på en intuitiv måde

hurtig, enkel og let med SLIM Access

Mere info

Element

Element serien har akkumuleret et ret godt omdømme og kan ikke længere ignoreres i detail-branchen. Takket være den langsigtede udvikling af disse modulære moduler, er seriens mange mulige variationer egnet til næsten alle tænkelige markedssegmenter. Fra kassedisk med bånd til servicedisk, kan Element serien bl.a. bruges det lokale supermarked eller hos store Cash & Carry grossister. Uanset gulvpladsen eller mængden af produkter, der tilbydes ved kasselinien, tilbyder Element en løsning til enhver form for behov.

Funktionelt & Stilfuldt

Curves are so emotional**Piet Mondriaan

MODULÆRT DESIGN

Med mere end 10 års udvikling, er Element serien stadig en aktuel løsning til alle slags detail-brancher. Det modulære design gør Element kassediske og diske meget fleksible, hvilket gør løsningerne egnede til praktisk talt enhver butikstype. På grund af dette, kan mange forskellige kassediske og diske fra Element serien findes i supermarkeder, nonfood forhandlere, havecentre eller DIY butikker, i hele Holland og resten af Europa.

Individuel branding

På grund af den stigende efterspørgsel efter brandingoplevelse i detailbranchen, fortjener din kassedisk mere opmærksomhed end nogensinde. Udover et godt udseende, er moduler, der passer perfekt i din butik, en god shopping oplevelse for dine kunder. Det er netop derfor, at alle kassediske og diske i Element serien, kan tilpasses fuldt ud til din egen branding. I vores overfladebehandling kan elementerne farves i stort set enhver tænkelig farve. Derudover er Element, takket være sine modulære dele, yderst velegnet til anvendelse af sublimering, hvilket giver dine moduler et endnu mere personlig og eksklusivt udseende.

PÅ ALLE MARKEDER

Element serien er at finde i alle detail-brancher. Takket være mere end 10 års udvikling af Element serien, er der nu flere standardindstillinger af tilpassede elementer, der er specielt designet til et bestemt marked. På grund af den modulære opbygning af Element serien, er det muligt at bruge forskellige versioner i din butik. Dette sikrer et ensartet udseende, samtidig med, at du optimerer brugen af dit butiksområde. Uanset om det er et supermarked, Cash & Carry, nonfood eller hardware butik, er Element serien ofte

Medlemmer af familien

Element NG

Element NG er udviklet i henhold til europæiske retningslinjer, herunder AI-13 og AI-8 siddende og stående arbejde. Designet til Mad & Drikke detailhandlen, er NG et perfekt modul til hypermarkeder, supermarkeder og i butikker, hvor en hurtig betjening er påkrævet. Den modulære base består af tre moduler: fronten, den bageste og det (selvstændige) hardware modul, som også kan bruges som Plug & Play-modul. Dette muliggør utallige variationer af Element NG.

lad os tale

Element BS

Element BS er udviklet til detailbutikker / sektorer, der beskæftiger sig med store og tunge produkter. Element BS er udstyret med et langt front- og bagbånd, rummelig arbejdsplads og god ergonomi. Modellen er meget velegnet til boligbutikker, grossister, DIY butikker og havecentre. Front- og bagbåndet kan nemt håndtere større varer / produkter. Mens den foldbare platform mellem front- og bagbånd sikrer, at kasseassistenten nemt kan scanne tunge produkter, direkte fra indkøbskurven. Denne kombination sikrer netop et hurtigt flow til betjening af kunder.

lad os tale

Element OS

Element OS er udviklet til nonfood-sektoren og anvendes hovedsagelig i boligbutikker, grossister, DIY butikker og havecentre. Takket være det åbne design, kan tunge produkter forblive på vognen, mens varebåndet nemt kan håndtere små og mellemstore produkter på kasse-siden. Dette resulterer i et optimalt kundeflow i spidsbelastningstider.

lad os tale

Element express counter

Element Express Counter er udviklet til at tilføje en ekstra arbejdsplads i din butik, med samme udseende som dine kassediske. Modulet har samme funktionalitet som hardwaredelen af et Element NG, men i en stand-alone version. Ved at tilføje denne løsning, kan du oprette en værdifuld ekstra kassedisk på nøglepunkter i din butik. Desuden kan Element Express Counter udvides med en impuls-løsning, kurv og pakkeområde.

lad os tale
0%

    Overbevis dig selv

    Action
    AD Delhaize
    World of Food