x

Administrer din besøgende på en intuitiv måde

hurtig, enkel og let med SLIM Access

Mere info

Blue fire

Ændrede markedsforhold kræver innovative løsninger. Med de interaktive BLUE FIRE kiosker bliver du klar til fremtiden. På grund af det raffineret og tidløse design er BLUE FIRE kioskerne velegnede til forskellige situationer. Uanset om det er spil og væddemål, service, information, detailhandel eller restaurantbrug, tilbyder BLUE FIRE kiosker en løsning til dig.

Funktionelt & Stilfuldt

Simplicity is the ultimate form of sophistication**Leonardo Da Vinci

Design & Branding

Red Dot Design Award belønnet BLUE FIRE forbedrer individuelle kunde-interaktioner, service, tilknytning og endda salg. Takket være det unikke design tiltrækker dit selvbetjeningspunkt altid opmærksomhed og forbedrer kundeoplevelsen. Derudover kan vores interaktive kiosker tilpasses din branding ved at anvende firmaprofil farver, folie med logo, billeder og reklame på kiosken.

SERVICEVENLIG

Når man udviklede BLUE FIRE-kiosklinjen, blev der lagt vægt på service-venlighed. Aldrig før har det været så let at udskifte komponenterne eller udføre service i en kiosk. Smart design gør næsten alle komponenter tilgængelige via fronten på kioskerne. Dette giver serviceteknikere hurtig adgang til operativsystemet eller andre vigtige dele til vedligeholdelsesarbejde.

EGNET TIL ETHVERT MARKED

BLUE FIRE kiosk serien er designet på en sådan måde, at enhver grundlæggende konfiguration med lethed kan tilpasses til slutbrugerens behov. Den smarte og modulære integration af hardware og software gør det muligt at give dine kunder en unik brugeroplevelse i enhver situation. Og takket være sit unikke design er BLUE FIRE kiosken perfekt til integration i Omnichannel i enhver organisation. Uanset om det er en restaurant, informationsplads, registrering eller betalingsterminal, er der en BLUE FIRE egnet til enhver situation.

Medlemmer af familien

Blue fire compact

BLUE FIRE Compact er basismodel af den prisbelønnede BLUE FIRE serie. Denne effektive kiosk har et lettere udtryk end sin større bror, BLUE FIRE Prime, og er egnet som selvbestillings-, informations-, registrerings-, betalingskiosk eller webshop.

BLUE FIRE Compact er også intuitiv og ergonomisk. I forhold til hardwaren er den mindre Compact, ligeså alsidig som Prime, og kan udstyres med forskellige hardwarekomponenter, i overensstemmelse med funktionelle krav, der passer til behovet.

lad os tale

Blue fire Prime

Oplev BLUE FIRE Prime Kiosk, en interaktiv kiosk, der er kraftfuld i sin enkelhed og funktionel i sit design. Den grundlæggende konfiguration kan tilpasses efter behovene hos næsten alle markedssegmenter. Ved at anvende smarte problemfrit integrerede hardware- og softwarekomponenter, tilbyder du dine kunder en unik brugeroplevelse. Dette unikke og friske design passer perfekt i din Omnichannel organisation og er den ideelle løsning til selvbetjening.

lad os tale

Blue fire fast order

BLUE FIRE Fast Order er specielt designet til selvbetjeningsrestauranter. Fast Order er den perfekte måde at fremskynde eventuelle interaktive processer med din kunde på en intuitiv måde. Ved at kombinere de rigtige hardware- og softwarekomponenter, kan du tilbyde dine kunder en unik oplevelse, når de bestiller deres menu.

lad os tale

BLUE FIRE Micro

BLUE FIRE Micro er designet som en bordmodel, med minimalt pladskrav, og er ideel til selvbetjening, forudbestilling, afhentning, billetkøb eller registrering, til restauranter, butikker og virksomheder.

Selv med den lille størrelse er den så fleksibel, som den bliver. De tre forskellige modeller kan udstyres med forskellige hardwarekomponenter, afhængigt af det funktionelle krav til din virksomhed.

lad os tale
0%

    Overbevis dig selv

    Starbucks
    Pelckmans
    Knauber