FINSKE RØDDER, HOLLANDSK REALISME

Skan Retail blev etableret i 2013 som datterselskab af hollandske Pan Oston BV, der er et selvstændigt aktieselskab. Virksomheden blev grundlagt i 1969 i Finland. Aktiviteterne i Holland begyndte i 1997 fra lokaler i Vianen. Overtagelsen i 2000 af fabrikken Kamphuis, baseret i Raalte, betød en velkommen saltvandsindsprøjtning.
og det var på dette site, at de hollandske aktiviteter blev centraliseret i 2002.

1969
Pan Oston s oprindelse går tilbage til Finland. Seppo Halttunen startede en metalforarbejdende virksomhed der hed Halton. Halttunen er en visionær mand, der har ambitioner om at etablere en international virksomhed. De vigtigste produkter er pakkemaskiner og kassediske. Han starter med sine egne produkter, indvier en udviklingsafdeling og effektiviserer også produktionen. På den måde får han etableret et godt ry hos sine kunder og i markedet. 1978 Det første udenlandske produktionssted er etableret i Canada under navnet Oston Ltd og har fokus på kvalitets kassediske

1997
Et salgskontor er åbnet i Vianen, Holland (Pan Oston Nederland), hvor de allerførste Pan Oston kassediske bliver leveret til Albert Heijn supermarkeder.

1998
Indførelse af Access-kassen der specielt er udviklet til brug i supermarkeder. Halton sælger pakkemaskine aktiviteterne fra. Pan Oston enhederne i Canada, USA, Holland og Malaysia fokuserer deres aktiviteter fuldt ud på kassediske.

2000
Pan Oston leder efter produktionsfaciliteter i Holland. Dette bliver gjort muligt ved overtagelsen af Kamphuis Raalte.

2001
Med udvikling og produktion af kassediske til havecentre, byggemarkeder mv blev Pan oston USA og Pan oston Canada selvstændigt.

2002
Pan Oston Nederland centraliserer sine aktiviteter i Raalte.

2004
Den allerførste kassedisk afsendes til Storbritanien.

2005
Antea Participaties og Bakofan køber Pan Oston, Nederland, af de finske ejere.

2006
Aktiviteterne i Storbritannien udvides med et lokalt kontor. I mellemtiden er fabrikken i Raalte blevet for lille. Montagen og lageret flyttes til nye lokaler.

2008
Pan Oston går sammen med en partner i Skandinavien, Expedit. Man introducerer i fællesskab en ny serie af kassediske, der er specielt udviklet til det skandinaviske marked.

2009
I Balkan-regionen leverer Pan Oston også sine første kassediske i partnerskab med Smeh d.oo.

2011
Opstart af salget af Pan Oston produkter i Tyskland påbegynder.

2012
Bakofan og adskillige eksterne investorer overtager styrelsen af Antea Participaties.

PROUD TE BE A MANAGING DIRECTORSkan Retail er opsat på at forenkle din virksomheds drift. Hos Skan Retail skaber vi nye løsninger som kan bruges i virkeligheden. Med en passion for nye udfordringer søger vi konstant efter nye mulige og realistiske løsninger.
LÆS MERE >>