• SCAN MENS DU HANDLER

  Med denne type selvbetjening scanner kunderne varerne med en håndscanner eller smartphone, mens de handler. Efter varerne er blevet scannet kan betaling ske via selvbetjening eller ved et betjent betalingsområde.
LÆS MERE >>
 • SELVSCANNING VED BETALING

  Selvscanning er perfekt som hurtig betalingsform og som en ekstra betalingsmulighed. Kunderne kan vælge den rute rundt i butikken de foretrækker og selv scanne undervejs eller ved udgangen.
LÆS MERE >>
 • HYBRID SELVBETJENING

  En hybrid selvbetjeningskasse er svaret på de hurtige forandringer i kundeflowet i løbet af dagen. En hybrid kasse kan både bruges til selvbetjent og betjent betaling.
LÆS MERE >>
 • INTERAKTIV KIOSK

  Flere og flere kunder søger efter enkelhed, brugerinddragelse og oplevelser. Det voksende antal kontaktpunkter i form af selvbetjeningsstandere understøtter dette behov.
LÆS MERE >>
 • SKANNERVÆG

  En vigtig del af, scan mens du handler, konceptet, er scannervæggen. Her kan kunderne hente deres håndscanner, både med eller uden personlig identifikation.
LÆS MERE >>
 • AUTOMATISK VAREDISPENSER

  En nyhed i vores sortiment er den automatiske varedispenser. Den ledige plads under kassediskens forreste bånd kan bruges som et ekstra salgsområde til f.eks. cigaretter, tobak, barberblade eller håndkøbsmedicin.
LÆS MERE >>

SELVBETJENING

Med selvbetjening tilbydes kunderne frit valg af betalingsformer. Mange kunder foretrækker at undgå den følelse af kontrol, kø og ventetid, der kan være ved en traditionel kassesluse. Vi skelner imellem; Scan mens du handler, Selvscanning ved betaling og Hybrid selvbetjenings kasser. Selvbetjening sparer ikke kun omkostninger, men giver også mere plads i butikken. Dertil kommer at den tid personalet bruger ved den traditionelle kassesluse, kan bruges til andre salgsfremmende aktiviteter.

Når det gælder selvbetjening handler det først og fremmest om enkelhed. Hvis løsningen ikke medvirker til at kunderne føler det er nemt og overskueligt, fravælger de selvbetjening. Design af et intuitivt selvbetjeningsmøbel er derfor yderst vigtigt. Vi rådgiver omkring de forskellige betalingsformer, produktdesign, ergonomi og integration af hardware i møblet.

ALLE VORES KATEGORIER

Kassediske med bånd Ekspres <span>kasse</span> Selvbetjening Diske Tilbehør Kiosk