Nyhedsbrev

Skriv din mail for at modtage vores nyhedsbrev

Tilmeld

NYHEDER FRA SKAN RETAIL

I januar 2014 startede vi vores egen division i Skandinavien under navnet Skan Retail. Skan Retail ejes 100 % af Pan Oston og tilbyder de samme kvalitetsprodukter som Pan Oston, også på de samme betingelser.

Vi kan simpelthen konstatere, at reaktionerne fra de skandinaviske kunder var bedre end vi havde håbet eller forventet. 
I løbet af årets første seks måneder var vi beskæftigede med at blive bekendt med vores nye varemærke Skan Retail, og derefter har 2014 været et år præget af udvikling. Vi har udtænkt et stort antal nye løsninger og har også modtaget mange forespørgsler fra eksisterende og nye kunder, hvilket beviser, at vi ikke kun er leverandør af kassesystemer, men også er en kompetent partner, når det drejer sig om front-end løsninger.

Vores tiltrædelse til det danske og skandinaviske marked var en succes, ikke kun med henblik på vores kerneaktiviteter - kassediske - men også med hensyn til de mange forskellige produkter i vores portefølje.
Vi har allerede haft mulighed for at levere mange interessante projekter til vores kunder.
Vi har eksempelvis leveret en komplet front-office løsning såsom diske, kundevejledningssystemer, opbevaring af emballage og selvfølgelig kassediske.
Til en af Skandinaviens største detailvirksomheder har vi udviklet et nyt standardmøbel for at øge impulssalget ved kassen, med integreret plads til en køler, vouchers og tidsskrifter og selvfølgelig 
vores Smartsale-hylder, og det hele er udstyret med en stilfuld indramning af sublimeret træ.
 
Sammen med en stor kæde af gør-det-selv-markeder har vi skabt fuldstændig nye udgangsomgivelser bestående af en informationstand med integreret kasse og selvfølgelig vores Element OS, som er udviklet specielt til gør-det-selv-markeder.
 
Den vigtigste nyhed på det skandinaviske marked er uden tvivl vores nye NECO-kassedisk, som er egnet til alle butikker, der sælger fødevarer og andre forbrugsvarer end fødevarer. 
Den nye NECO er en kassedisk, som opfylder samtlige ergonomiske krav, der stilles i alle skandinaviske lande. Vi er overbeviste om, at dette modulopbyggede koncepts fleksibilitet vil være til fordel for alle vores skandinaviske kunder. 
 

Til sidst peger alt på, at 2015 vil blive et fantastisk år for Pan Ostons nye skandinaviske division.

Kasper Nissen
Business Manager


RED DOT DESIGN AWARD TIL BLUEFIRE KIOSK

Vores Bluefire selvbetjeningsterminal er blevet tildelt den prestigefyldte Red Dot Product Design Award 2018. Designprisen tildeles produkter, der kombinerer exceptionelt design med den bedste funktionalitet og ydeevne. Vi er meget stolte over at modtage dette internationalt anerkendte kvalitetsstempel.
Læs mere

FORPREMIERE PÅ BLUEFIRE SELVBETJENINGSKIOSK | EUROCIS 2018

I dag præsenterer vi en forpremiere på vores Bluefire Selvbetjeningskiosk. Bluefire kiosken bliver officielt præsenteret på EuroCis 2018 (27. februar – 1. marts).
Læs mere

SELVSCANNING MED SKAN RETAIL

Skan Retail har udviklet et helt nyt selvscanningsmodul. Den hollandske supermarkedskæde Deen har allerede taget de første produkter i brug i sin nyeste filial i byen Zaandam. Detailhandlere og forbrugere efterspørger hele tiden flere muligheder for selvbetjening. Derfor har Skan Retail udviklet et helt nyt koncept.
Læs mere

NYHEDER FRA SKAN RETAIL

I januar 2014 startede vi vores egen division i Skandinavien under navnet Skan Retail. Skan Retail ejes 100 % af Pan Oston og tilbyder de samme kvalitetsprodukter som Pan Oston, også på de samme betingelser.
Læs mere

BETONLOOK GIVER DIN BUTIK EN NATURLIG UDSTRÅLING.

Innovation er et nøgleord for Pan Oston. Vores udviklings- og forskningsafdeling er altid beskæftiget med udvikling af nye produkter bortset fra kontinuerlig forbedring af vores eksisterende produkter. For denne afdeling er det en udfordring at omsætte kundernes ønsker og idéer kreativt og "out of the box" til et konkret design.  I denne kreative proces spiller også nutidens trends en central rolle. 
Læs mere

MÅ JEG LIGE PRÆSENTERE MIG?

Det glæder mig at jeg må præsentere mig selv for dig. Mit navn er Ben Bosch og den 1. december 2015 er tiltrådt stillingen som account manager hos Pan Oston. Jeg er 33 år og bor i Apeldoorn, Holland.
Læs mere

Arkiv

Nyhedsbrev

Skriv din mail for at modtage vores nyhedsbrev

Tilmeld