Nyhedsbrev

Skriv din mail for at modtage vores nyhedsbrev

Tilmeld

RED DOT DESIGN AWARD TIL BLUEFIRE KIOSK

Vores Bluefire selvbetjeningsterminal er blevet tildelt den prestigefyldte Red Dot Product Design Award 2018. Designprisen tildeles produkter, der kombinerer exceptionelt design med den bedste funktionalitet og ydeevne. Vi er meget stolte over at modtage dette internationalt anerkendte kvalitetsstempel.


Bluefire selvbetjeningsterminal

Bluefire er en interaktiv selvbetjeningsterminal, der kan skræddersys til kundens individuelle behov. Den er udviklet til at forenkle og effektivisere selvbetjening på en intuitiv måde.  Selvbetjeningsterminalens standardiserede og justerbare hardware konfiguration er klar til funktioner som ind/udtjekning, bestillinger, registrering, spil/væddemål, billettering og meget mere. 

Corné van Braak, Head of Consultancy & Design Skan Retail; “ Bluefire selvbetjeningsterminalen er designet til at skabe en optimal kundeoplevelse. Red Dot Designprisen understøtter vores strategi om at udvikle produkter til fremtidens forbruger interaktion. Drevet af et ønske om at forenkle alle aspekter indenfor selvbetjening, udvikler vi produkter med udgangspunkt i de nye behov indenfor retail, forbrugertrends og fremtidens teknologi. "

Evaluering af godt design

I år har designere og producenter fra 59 lande indsendt mere end 6.300 emner til konkurrencen. Tro mod mottoet “På jagt efter godt design og innovation”, har en jury bestående af 40 medlemmer vurderet produkterne individuelt baseret på det originale design. De strenge dommerkriterier, der omfatter niveau for innovation, funktionalitet, kvalitet, ergonomi og holdbarhed, giver en referenceramme, som jurymedlemmerne supplerer med deres egen ekspertise. 

Professor Dr. Peter Zec, founder and CEO of the Red Dot Award: 

“Jeg vil gerne lykønske prisvinderne med deres fantastiske succes i denne Red Dot Award: Produktdesign 2018. Deres succes i konkurrencen er et bevis på produktets gode designkvalitet og viser igen, at virksomhederne er på rette vej. Når jeg taler om godt design, henviser jeg til mere end blot et attraktivt produkt. Alle produkterne er præget af fremragende funktionalitet. Dette viser, at designerne har forstået deres kunder og deres behov. ”

Om Skan Retail

Skan Retail er markedsleder inden for kassediske, interaktive selvbetjeningsterminaler og kiosksystemer. Innovation og design driver os. Det er dybt indlejret i vores DNA. De hurtige ændringer i markedet inspirerer os til yderligere at udvikle vores produkter vedrørende betaling, information, transaktion og modtagelse. I hverdagen kommer alle jævnligt i berøring med de produkter, der er designet og produceret af Skan Retail. Kassesluser, ekspres diske, selvbetjeningskasser og selvbetjeningsterminalerne kan findes hos mange supermarkeder, discountbutikker, byggemarkeder, havecentre og modebutikker.

Læs mere om: den Red Dot Prisvindende Bluefire selvbetjeningsterminal og andre interaktive selvbetjeningsterminaler
RED DOT DESIGN AWARD TIL BLUEFIRE KIOSK

Vores Bluefire selvbetjeningsterminal er blevet tildelt den prestigefyldte Red Dot Product Design Award 2018. Designprisen tildeles produkter, der kombinerer exceptionelt design med den bedste funktionalitet og ydeevne. Vi er meget stolte over at modtage dette internationalt anerkendte kvalitetsstempel.
Læs mere

FORPREMIERE PÅ BLUEFIRE SELVBETJENINGSKIOSK | EUROCIS 2018

I dag præsenterer vi en forpremiere på vores Bluefire Selvbetjeningskiosk. Bluefire kiosken bliver officielt præsenteret på EuroCis 2018 (27. februar – 1. marts).
Læs mere

SELVSCANNING MED SKAN RETAIL

Skan Retail har udviklet et helt nyt selvscanningsmodul. Den hollandske supermarkedskæde Deen har allerede taget de første produkter i brug i sin nyeste filial i byen Zaandam. Detailhandlere og forbrugere efterspørger hele tiden flere muligheder for selvbetjening. Derfor har Skan Retail udviklet et helt nyt koncept.
Læs mere

NYHEDER FRA SKAN RETAIL

I januar 2014 startede vi vores egen division i Skandinavien under navnet Skan Retail. Skan Retail ejes 100 % af Pan Oston og tilbyder de samme kvalitetsprodukter som Pan Oston, også på de samme betingelser.
Læs mere

BETONLOOK GIVER DIN BUTIK EN NATURLIG UDSTRÅLING.

Innovation er et nøgleord for Pan Oston. Vores udviklings- og forskningsafdeling er altid beskæftiget med udvikling af nye produkter bortset fra kontinuerlig forbedring af vores eksisterende produkter. For denne afdeling er det en udfordring at omsætte kundernes ønsker og idéer kreativt og "out of the box" til et konkret design.  I denne kreative proces spiller også nutidens trends en central rolle. 
Læs mere

MÅ JEG LIGE PRÆSENTERE MIG?

Det glæder mig at jeg må præsentere mig selv for dig. Mit navn er Ben Bosch og den 1. december 2015 er tiltrådt stillingen som account manager hos Pan Oston. Jeg er 33 år og bor i Apeldoorn, Holland.
Læs mere

Arkiv

Nyhedsbrev

Skriv din mail for at modtage vores nyhedsbrev

Tilmeld