Nyhedsbrev

Skriv din mail for at modtage vores nyhedsbrev

Tilmeld

MÅ JEG LIGE PRÆSENTERE MIG?

Det glæder mig at jeg må præsentere mig selv for dig. Mit navn er Ben Bosch og den 1. december 2015 er tiltrådt stillingen som account manager hos Pan Oston. Jeg er 33 år og bor i Apeldoorn, Holland. 

Efter min uddannelse teknisk erhvervsøkonomi og nogle års erhvervserfaring inden for intern transport og industrielle indpakninger har jeg med stor begejstring og engagement startet mit nye job hos Pan Oston. 
Det der for mig som person har været og stadig er særdeles vigtigt, er at jeg kan genkende mine personlige normer og værdier i den virksomhed, jeg arbejder for. 
I dette korte tidsrum har jeg lært Pan Oston at kende som et transparent, ærligt, drevet, tilgængeligt firma, men først og fremmest som en virksomhed, der holder, hvad den lover! 
Det er aspekter, som jeg vil understrege i mit forhold til dig som kunde. 

Måske synes du, at det er interessant at høre, hvilken interne uddannelse man som account manager følger hos Pan Oston. På nuværende tidspunkt befinder jeg mig i halvdelen af indarbejdsningsforløbet. Her sættes der især fokus på: ‘læring på jobbet’. Altså også at være iført arbejdstøj, smøge ærmerne op og hjælpe til f.eks. ved samling af en kassedisk og produktionen af diverse dele. Men selvfølgelig også være med til at arbejde på de øvrige afdelinger og for så godt som muligt at tilegne sig de forskellige processer hos Pan Oston. Ved at have kendskab til forskellige processer hos Pan Oston er vi i stand til optimalt at lette dit arbejde, og kan vi hurtigt levere de produkter, som du har bestilt.

Jeg ser frem til at stifte bekendtskab med dig i en personlig samtale for at vise dig Pan Ostons verden og fortælle om alle de muligheder, vi kan tilbyde. 

Inden længe skal jeg lave en aftale med dig for at præsentere mig personlig.

Ben Bosch
Account Manager RED DOT DESIGN AWARD TIL BLUEFIRE KIOSK

Vores Bluefire selvbetjeningsterminal er blevet tildelt den prestigefyldte Red Dot Product Design Award 2018. Designprisen tildeles produkter, der kombinerer exceptionelt design med den bedste funktionalitet og ydeevne. Vi er meget stolte over at modtage dette internationalt anerkendte kvalitetsstempel.
Læs mere

FORPREMIERE PÅ BLUEFIRE SELVBETJENINGSKIOSK | EUROCIS 2018

I dag præsenterer vi en forpremiere på vores Bluefire Selvbetjeningskiosk. Bluefire kiosken bliver officielt præsenteret på EuroCis 2018 (27. februar – 1. marts).
Læs mere

SELVSCANNING MED SKAN RETAIL

Skan Retail har udviklet et helt nyt selvscanningsmodul. Den hollandske supermarkedskæde Deen har allerede taget de første produkter i brug i sin nyeste filial i byen Zaandam. Detailhandlere og forbrugere efterspørger hele tiden flere muligheder for selvbetjening. Derfor har Skan Retail udviklet et helt nyt koncept.
Læs mere

NYHEDER FRA SKAN RETAIL

I januar 2014 startede vi vores egen division i Skandinavien under navnet Skan Retail. Skan Retail ejes 100 % af Pan Oston og tilbyder de samme kvalitetsprodukter som Pan Oston, også på de samme betingelser.
Læs mere

BETONLOOK GIVER DIN BUTIK EN NATURLIG UDSTRÅLING.

Innovation er et nøgleord for Pan Oston. Vores udviklings- og forskningsafdeling er altid beskæftiget med udvikling af nye produkter bortset fra kontinuerlig forbedring af vores eksisterende produkter. For denne afdeling er det en udfordring at omsætte kundernes ønsker og idéer kreativt og "out of the box" til et konkret design.  I denne kreative proces spiller også nutidens trends en central rolle. 
Læs mere

MÅ JEG LIGE PRÆSENTERE MIG?

Det glæder mig at jeg må præsentere mig selv for dig. Mit navn er Ben Bosch og den 1. december 2015 er tiltrådt stillingen som account manager hos Pan Oston. Jeg er 33 år og bor i Apeldoorn, Holland.
Læs mere

Arkiv

Nyhedsbrev

Skriv din mail for at modtage vores nyhedsbrev

Tilmeld