VEDLIGEHOLDELSE I ERFARNE HÆNDER

Nedbrud? Vores team er altid på stand-by! Enhver form for nedbrud ved dine kasser er ubelejligt for dig og dine kunder, så det er vigtigt at løse problemet så hurtigt som muligt. Skan Retails serviceteam kan være der med et øjebliks varsel.
Vedligeholdelse af kassediskene er vigtig for at forebygge nedbrud, og vores erfarne serviceafdeling står klar til at hjælpe. Du kan ikke kun ringe til dem når det omhandler Skan Retail produkter, men også for andre fabrikater af kassediske.

I årevis har Skan Retail haft sin egen serviceorganisation, som i dag beskæftiger 14 eksterne vedligeholdelsesteknikere i Holland. Herudover arbejder Skan Retail med en række faste service partnere, der alle har den nødvendige erfaren og alsidighed der er nødvendig.

PROUD TO BE A SERVICE MANAGERMin udfordring sammen med en dedikeret gruppe af teknikere er, at sikre at kunden har maksimal adgang til produkter, som vi hjælper med at vedligeholde. Med højt kvalificerede serviceteknikere i hele landet og nem adgang til reservedele, er vi i stand til at sørge for, at dårligt fungerende udstyr hurtigt bliver til rådighed for kunderne igen.

VORES ANDET SERVICE & VEDLIGEHOLD:

Transport & Installation Vedligehold Rapportér fejl FAQ