FAQ

For at få det bedste ud af dine kasse medarbejdere, er der en række ting, du selv kan gøre. Det omfatter at der arbejdes med det på en daglig, ugentlig eller månedlig basis. Tjek vores tips på FAQ.
Mit transportbånd vil ikke stoppe. Hvad kan jeg gøre ved det? 
Der kan være flere grunde til, at båndet ikke stopper. Kontroller at fodpedalen eller nødpedalen ikke har sat sig fast. Kontroller at kablet til fodpedalen ikke er beskadiget. Skader kan forårsage kortslutning. 

Bagbåndet er stoppet. Hvad skal jeg gøre? 
Der kan være flere grunde til båndet ikke virker: Kontroller, om kontakten ('s) er tændt; Kontroller, om stikkene er i stikkontakten; Hvis der er termiske sikringer, skal disse være nulstillet; Hvis det er nødvendigt, skal du rense fotocelle og / eller reflektoren; Kontroller, om fodpedalen er beskadiget (brud på kablet) Tilslut nødpedalen hvis en sådan findes; Kontroller, om der er strømmen i stikkontakten. Hvis der ikke er nogen strøm i stikket, skal du kontakte en elektriker, kassendisken virker som den skal. Hvis der er strøm i stikkontakten, men båndet stadig ikke fungerer, så kontakt os. 
Båndet kører ikke i en lige linje. Hvad kan jeg gøre ved det? 
Tænd for forbåndet og skub forsigtigt båndet til den anden side. Kontroller dernæst om båndet bevæger sig i en lige linje, når den aktiveres. Hvis båndet stadig ikke bevæger sig i en lige linie, sluk hovedafbryderen (0-indstilling) og kontakt os. Hvis båndet bevæger sig i en lige linje igen, kan du fortsætte med at bruge båndet indtil videre. 

Input bælte er stoppet. Hvad kan jeg gøre ved det?
Der kan være flere grunde til båndet ikke virker: Kontroller, om kontakten ('s) er tændt; Kontroller, om stikkene er i stikkontakten; Hvis der er termiske sikringer, skal disse være nulstillet; Hvis det er nødvendigt, skal du rense fotocelle og / eller reflektoren; Kontroller, om fodpedalen er beskadiget (brud på kablet) Tilslut nødpedalen hvis en sådan findes; Kontroller, om der er strømmen i stikkontakten. Hvis der ikke er nogen strøm i stikket, skal du kontakte en elektriker, kassenlinjen virker som det skal. Hvis der er strøm i stikkontakten, men bæltet stadig ikke fungerer, så anbefaler vi at I kontakt os.

SERVICE?Nedbrud? Vores team er altid på stand-by. Rapporter dit problem nu!

VORES ANDET SERVICE & VEDLIGEHOLD:

Transport & Installation Vedligehold Rapportér fejl FAQ